{ "title": "Hardal Kahvaltı", "image": "https://www.hardal.gen.tr/images/Hardal-Kahvalti-65.jpg", "date": "21.01.2024 00:32:26", "author": "Canan", "article": [ { "article": "Hardal Kahvaltı, hardal günümüzde az kullanılan bir baharat türüdür. Yurt dışında ithal edildiği için orada kullanım oranı daha fazladır. Hardal rengi genelde siyah, beyaz olup yemekler baharat olarak kullanılır. Farklı baharat türü olduğu için tercih edilmez. Hardalı kullanan kişi sayıları azdır. Genellikle iş ortamları olan restoranlarda, lüks mekanlarda, televizyon yemek programlarında daha çok kullanımı ve reklamı yapılmaktadır. Hardalın içine zerdeçal katılarak sıvı sarı renkte sos meydana gelir. Hardal ağır bir baharat olduğundan zerdeçal katılarak normal hafif sos karışımı oluşturulur.